Op het werk

Vele bedrijven en ondernemers doen hun uiterste best de bedrijfs- of kantoorruimte er piekfijn uit te laten zien. Het is immers uw visitekaartje. Ook draagt een goed verzorgde groene omgeving bij aan een vitale uitstraling van uw bedrijf en merk. Klanten en medewerkers waarderen dat!

Bij de tuinaanleg of terreinrenovatie van groenvoorzieningen begeleiden wij u met het maken van onderhoudsvriendelijke of budgetbewuste keuzes. Wij adviseren u over de duurzame materiaalkeuze en veiligheidsaspecten bij het dagelijksgebruik van de (openbare) ruimte.

Vanaf de ontwerpfase zijn wij betrokken om de aansluiting te maken bij de bedrijfsfilosofie of functionele wensen. Ook werken wij met enige regelmaat samen met architectenbureaus en aannemingsbedrijven om bij te dragen in een totaalconcept.

Passende tuinonderhoudswerkzaamheden zorgen voor een blijvend karakter van uw zakelijk groen. Door onze uitgebreide ervaring en kennis van vele plantensoorten en materialen voor straatwerk, beregening en verlichting kunnen wij u geheel ontzorgen met het tuinonderhoud. Ook voor aanpassingen en verfraaiingen; van verplaatsen van (volwassen) bomen, herinrichten van parkeerterreinen tot en met aanbrengen van kunstobjecten, reclamezuilen en logodragers.

Met de zakelijke diensten van Hoveniersbedrijf Van den Esschert heeft u continuiteit in de kwaliteitsuitstraling die u wilt. Laat u verrassen door onze eigentijdse zakelijke aanpak en neem contact op voor een uitstekend voorstel.

 

 

 

Contact

 

 

Volg ons

Laatste Tweets