op het werk
Zakelijke
tuinen

Wij zijn de partner voor creatief tuinontwerp, professionele tuinaanleg en zorgeloos onderhoud van groenvoorziening en buitenruimtes. 

Wilt u meer weten?

maak een eerste indruk om nooit te vergeten
ONZE WERKWIJZE

met de grootste zorg en aandacht

Een goed verzorgde buitenruimte, groenvoorziening en parkeergelegenheid zijn het visitekaartje voor uw bedrijf.
Met Hoveniersbedrijf Van den Esschert maakt u van uw entree een onvergetelijke eerste indruk. Met groene buitenruimtes voor zorgt u voor eigentijdse (flex) werkplekken of juist ontspanning tijdens pauzemomenten. 

Vanaf het ontwerp, tijdens de aanleg en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, kunt u rekenen op de grootste zorg en aandacht. Wij zijn partner in zakelijk groen en zijn u graag van dienst. Wilt u een uitstekend voorstel?

tuinontwerp

Bij het ontwerp van uw groenvoorziening of binnentuin houden we uw wensen en bedrijfsfilosofie in het achterhoofd. Wij werken eveneens samen met architecten en aannemingsbedrijven en dragen bij aan de gewenste uitstraling en functionele aspecten van uw buitenruimte.

tuinaanleg

Het goed aanleggen van buitenterreinen en tuinen is specialistisch werk. Voor het beste resultaat adviseren we u over duurzame materialen, meubilair en veiligheidsaspecten bij het dagelijks gebruik van uw buitenruimte. U kunt bij ons terecht voor compleet nieuwe aanleg of voor aanpassingen en verfraaiingen. Van verplaatsen van (volwassen) bomen, herinrichten van parkeerterreinen tot en met plaatsen van kunstobjecten en reclamezuilen.

tuinonderhoud

Een goed verzorgde groene omgeving draagt bij aan een vitale uitstraling van uw bedrijf en merk. Wij hebben uitgebreide ervaring met passende onderhoudswerkzaamheden om uw groenvoorziening in perfecte conditie te houden. Met een gedegen onderhoudsplan zorgen we voor een blijvend mooi karakter van uw buitenruimte.

inspiratie

Blijf op
de hoogte

Volg ons via social media en blijf op de hoogte van zakelijke tuintrends, 
onze projecten in groenvoorziening en wat ons inspireert om vernieuwend en innovatief te blijven.

CONTACT

stel uw vraag
we helpen u met plezier

Wij zijn een vertrouwde partner voor ontwerp, aanleg en onderhoud van particuliere tuinen en zakelijke groen. We zijn lid van onze branchevereniging en een erkend leerbedrijf. 

contact

Hoveniersbedrijf Van den Esschert
Telefoon: 033-472 17 70
Mobiel: 06-51 81 37 64

KvK: 32141121
BTW: NL001953490B10