Zakelijke tuin

Zakelijk groen bij

astellas


Representatief en passend bij uw bedrijfsuitstraling? Dat is het resultaat van dit bijzondere project! We adviseren u graag over de mogelijkheden bij u.

Duurzaam
en kwaliteit

Astellas is toegewijd om de gezondheid van mensen over de hele wereld te verbeteren door het beschikbaar stellen van innovatieve en betrouwbare farmaceutische producten.

De Amsterdamse architect Ben van Berkel van UN Studio, heeft het gebouw ontworpen. Hierbij is de zogeheten BREEAM-standaard aangehouden. Astellas heeft hiermee in Nederland een laboratorium en kantoor die als eerste in hun soort voldoet aan deze internationale standaard voor duurzaamheid.

Passend bij de filosofie van Astellas en gerealiseerde kantoorconcept heeft Hoveniersbedrijf Van den Esschert zich onder regie van Aannemersbedrijf Bonneveld ingezet bij de aanleg van de bedrijfstuin. Een grote operatie waarbij groot materieel is ingezet om alle kenmerkende en duurzame elementen te plaatsen. De kwaliteitsnormen en hoge afwerkingsgraad zijn binnen de geraamde tijd en budget gerealiseerd. Hiermee is de binnentuin een echt middelpunt van de duurzaamheidsfilosofie geworden.

wilt u meer weten over onze Zakelijke aanpak?

Wij zijn een vertrouwde partner voor ontwerp, aanleg en onderhoud van particuliere tuinen en zakelijke groen. We zijn lid van onze branchevereniging en een erkend leerbedrijf.

contact

Hoveniersbedrijf Van den Esschert
Telefoon: 033-472 17 70
Mobiel: 06-51 81 37 64

KvK: 32141121
BTW: NL001953490B10